Horgászbolt
Balatonfüred
Arács


 • 017

  Matnetic Carp Baits Prémizum Carp pellet + DIP Magas tápértékű összetevőkből, intenzíven ható aromakeverékek hozzáadásával készülnek. E kettőnek, valamint a csalit bevonó dipnek köszönhetően ezek a pelletek hosszú időn át intenzíven csalogatják a pontyokat.

  1030-1                    1050-1                   1053-1                         2040236_big                   2375                             bojli fluo                  IMG_1248_k1                           haldorádó-carp-boilie-long-life-pop-up---fermentx-közepes3                    haldorádó-carp-boilie-soluble-pop-up---black-squid-közepes                       bojli fluo                        bojli fluo                   2375

  P1000282

  Darabos haltáp! Ez a termék egy rendkívül praktikus és jó fogási eredményeket biztosító újdonság! Tartalmazza a békés halak ( ponty , keszegfélék, Kárász, dévér, márna, jász stb ) által legjobban kedvelt csemegéket! Teljesen kész anyag , amit sem vizezni , sem gyúrni nem kell, A víz fenéken öt perc alatt megpuhul, majd szét esik.Nagyobb távolságra csúzlival is belőhető.A horgász számára higénikus praktikus és kényelmes.A halak számára ízletes finomság, ami különleges illatával nagy távolságból a horoghoz csalogatja őket!

   

  P1000270

  Puffi rendkivűl eredményes Könnyű Horogravaló. Nem süllyed az iszapba, nem bujik el a növények és a kavicsok között. Csak természetes anyagokat tartalmaz. Különböző izekben!

  Haldoradó főtt Tigrismogyoró Chillis fahéj, Mézespálinka és Natur! A haldorádó a sikeres etetőanyagok és csalikfejlesztése mellett kiemelt figyelmet fordít a legmagasabb minőségi követelelményeknek megfelelő adalékanyagokra is. Ezek használatával jelentősen fokozhatjuk etetőanyagunk hatékonyságát, Speciális igénynek megfelelővé tehetjük azokat, figyelembe véve a kiszemelt vízterület adottságait.Nem utolsó sorban igy tudjuk a célhalak számára a legmegfelelőbb keveréket konzisztenciát elkészíteni!

  016

  DOVIT HORGÁSZ Horogpelet 8, 12, 16, 20 mm méretekben, többféle ízben.

  015

  LONG CAST pellet: süllyedő távdobó pellet és lebegő távdobó pellet

  FEEDERGURU HOOK PELLET 8-12 mm

    P1000153

  Hi-Attract Boilies flavours available: Spicy Crab & Garlic, 

  Squid Liver & Black Pepper, Pineapple & Tigernut Crunch, Strawberry & Scopex Nut Crunch